FAHÁZFOGLALÁSSAL,HORGÁSZATTAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

06 70/395-7604

PIZZERIA

06 70/395-7595

Rendezvény Filagóra

BÉRELHETŐ

Rendezvény Filagória

családi ,baráti ,és céges rendezvények lebonyolítására.

További info klikk a képre

Facebook oldalunk

 

Videók

Partnereink

Hírlevél

2-es tó szabályzata

2-es tó (5,7 Ha):

Ez a tó sporthorgásztóként üzemel melyben nagytestű pontyok, tokok és amurok vannak telepítve. Emellett a tóban megtalálható a szürkeharcsa, süllő és keszeg.

A tó halállománya:
(2023. márciusában visszahelyezve)

Ponty 4-10kg-ig 1170db
Ponty 10-15kg-ig 130db
Amur 4-14kg-ig 163db
Tok 4-20kg-ig 16db
Dévérkeszeg 330kg
Kárász 200kg
Süllő 2 anyatörzs
Továbbá, telepítve lesz 500db 20dkg egyedsúlyú harcsa.

A halállomány minden évben telepítések
útján folyamatosan bővül.

A tavon minden kifogott halat, a legrövidebb időn belül kíméletesen vissza kell engedni a tóba. 

-A tó északi és déli partja horgászható, két horgászhelyenként lévő esőházakba kihelyezett pontybölcsőket halkímélés miatt használni kötelező. A nagyméretű merítő, sebfertőtlenítő használata a horgászat feltétele. Nagy méretű merítő korlátozott darabszámban a helyszínen bérelhető, melynek díja 1500 Ft/nap. A sebfertőtlenítő a halőrháznál ingyenesen utántölthető.

 -Halak letárolása (akár rövid időre is) TILOS! Kifogás, fényképezés után azonnal vissza kell engedni. A hallal durván bánó horgászt a tó területéről a tógazda kitilthatja. A halak fényképezése kizárólag guggoló testhelyzetben a halat a pontybölcső felett tartva végzendő.

 A hal csak a megfogójával fényképezhető. A halak pontybölcsőbe való elhelyezése előtt minden esetben kérjük a bölcső vízzel való lelocsolását. Mérlegelés csak mérőzsákban engedélyezett.

- Szigorúan TILOS a halak bármilyen módszerrel való megjelölése, esetleges csonkítása. A kifogott hallal minden horgász köteles a lehető legkíméletesebb módon bánni.

- Szerelésenként 1 db szakáll nélküli horog használható. Lehetőleg 2-es mérettől kisebb horgot használjunk, nagy sebet okozó horgok használata TILOS. A horog által okozott sebet fertőtlenítsük. Horgászni csak elhagyó végszerelékkel lehetséges. (etetőkosár vagy ólom fölött nem lehet forgókapocs, ütköző) Fonott horogelőke használata engedélyezett.

- Főzsinórnak, dobóelőkének csak monofil zsinór használható. Fonott főzsinór, dobóelőke használata TILOS.

- Horgászat közben botokat őrizetlenül hagyni TILOS! Egy horgásznak mindig a helyszínen kell tartózkodnia, vagy a botokat ki kell venni.

- Etetéshez peletek , bojlik, magvak, granulált hal tápok használhatók, 3kg összsúlyban. A magvak használata, május 1-től—szeptember.30-ig engedélyezett. Por állagú etetőanyagok és kutyatáp használata TILOS! Vendégeink számára a spomb, dobócső,  etetőkosár és PVA technikák használata engedélyezett. A parittya, katapult, etetőhajó, használata azonban TILOS.

 FIGYELEM

-A tóban nagytestű fehér tokok is élnek, Ezeket a halakat türelmesen hosszan ki kell fárasztani, kiemelésük a bölcsőinkhez tartozó mérlegelővel történhet. Ehez két személy szükséges, aki egyedül horgászik az kérjen segítséget a közelben horgászóktól vagy a halőrtől /0670-395 7604/  A halat a talaj, érintése nélkül kell a lelocsolt bölcsőbe emelni, fényképezés, sebfertőtlenítés után a vízbe, minél hamarabb visszahelyezni, a farok úszó fölött fogva, a hasa alá nyúlva megtartani, míg hal újra erőre kap és elúszik. FIGYELEM a túl korán eleresztett fáradt hal elpusztulhat.

   /Kártérítési értéke 8000ft/ kg./

-Állami jegy szükséges! Halas tavon víztérkód nincs ,ezért a fogási napló ezen sorában a FELÍR: AA6004381 azonosítót kell feltüntetni. Felnőtt állami jegy esetén maximum 2 bot használható. Ifjúsági vagy turista államijegy esetén 1 bot használható. A botokkal csak az a személy horgászhat aki érvényes állami jeggyel rendelkezik!

 

Területi horgászjegy ára:

Felnőtt nappali –éjszakai:     5000 Ft/ 2 bot

                                                    24-órás:     9000Ft/ 2 bot                       

Ifjusági (14-18 évig) nappali-éjszakai: 3000Ft/1 bot

                                           24 órás:      5000 Ft /1 bot

Turista nappali-éjszakai:         5000Ft/1 bot

                             24órás        9000Ft/1 bot

Az árak az Áfát tartalmazzák.

DOBÁS IRÁNYA

 

                  

 

                  

 

                  

Honlap készítés