FAHÁZFOGLALÁSSAL,HORGÁSZATTAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

06 70/395-7604

PIZZERIA

06 70/395-7595

Rendezvény Filagóra

BÉRELHETŐ

Rendezvény Filagória

családi ,baráti ,és céges rendezvények lebonyolítására.

További info klikk a képre

Facebook oldalunk

 

Videók

Partnereink

Hírlevél

Általános szabályzat

Általános szabályzat

Állami jegy szükséges! Halas tavon víztérkód nincs, ezért a fogási napló ezen sorában a FELÍR : AA6004381 azonosítót kell feltüntetni. Felnőtt állami jegy esetén maximum 2 bot használható. Ifjúsági vagy turista államijegy esetén 1 bot használható. A botokkal csak az a személy horgászhat aki érvényes állami jeggyel rendelkezik!.

.

-Kamerával megfigyelt magánterület.

.

 -A horgásztó területén mindenki saját felelőségére tartózkodhat. A bekövetkezett balesetekért, károkért felelőséget nem vállalunk.

.

-A területi jegy kiváltásával, valamint a horgászat megkezdésével elismeri és tudomásul veszi a rá és vendégeire is vonatkozó Orosi tó szabályzatát.

.

-A horgász a hozzá tartozó vendégeiért, és a vendégek által elkövetett kihágásokért köteles felelőséget vállalni.

.

-A lopáson ért horgászokkal, vendégekkel szemben rendőrségi eljárást kezdeményezünk.

.

-A hal sérülése károsodása esetén a horgász kártéritést köteles fizetni 5000 Ft/kg-os áron.

-Nagytestű fehér tokok esetén 8000 Ft/kg áron.

.

-A hallal durván bánó horgászt a tó területéről a tógazda kitilthatja. A halak fényképezése kizárólag guggoló testhelyzetben a halat a pontybölcső felett tartva végzendő. A halak pontybölcsőbe való elhelyezése előtt minden esetben kérjük a bölcső vízzel való lelocsolását.

.

-Szigorúan TILOS a halak bármilyen módszerrel való megjelölése, esetleges csonkítása. A kifogott hallal minden horgász köteles a lehető legkíméletesebb módon bánni.

.

-Horgászaink számára a spomb, dobócső, etetőkosár és PVA technikák használata engedélyezett. A parittya, katapult, etetőhajó használata azonban TILOS!

.

-

Etetéshez peletek , bojlik, magvak, granulált hal tápok használhatók, 3kg összsúlyban. A magvak használata, május 1-től szeptember.30-ig engedélyezett. A takarmány mennyiségét és minőségét a jegy megváltása után a helyek elfoglalása előtt ellenőrzés céljából a tulajdonos vagy megbízottja kérésére be kell mutatni.

.

-A különböző kutyatápokkal való etetés nem engedélyezett.

.

-A horgászat befejezése után a tulajdonosnak vagy megbízottjának a csomagokat ellenőrzés céljából be kell mutatni, ill. indokot esetben kérésére mindenki köteles járműve tartalmát ellenőrzés céljából megmutatni.

.

-A tó területén 14 évnél fiatalabb személy csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat.

.

-A tóberendezési tárgyak (padok, WC, szemetes stb.) rendeltetésszerű használata, ill. állapotmegóvása minden vendégünk kötelessége. Tilos a fák a növények csonkítása, rongálása.

.

-Szemetelni TILOS!

.

-A keletkezett hulladékot a tó környékén található szeméttárolókba kérjük elhelyezni! Szemetes horgászállást maga mögött hagyó horgászt a tógazda a későbbiekben szankciókkal sújthatja.

.

-Másokat szándékosan zavaró, túlzott alkoholos befolyásoltság alatt álló személyekkel szemben a tó területén lévő tartózkodás megtiltható.

.

-Gépjárművel a töltésre felhajtani TILOS!

.

-A gépjárműveket a kijelölt parkolóban kell hagyni, a tó területén csak gyalogosan lehet közlekedni!

.

-A tavakban fürdeni TILOS!

DOBÁS IRÁNYA

 

Honlap készítés